BlackSun tribute forum
Проголосовало пользователей: 168
вже давно на майдані нема питання євросоюзу чи асоціації. зараз єдине бажання - скинути президента, який за своє правління зробив тільки 2 речі:приватизував пів країни партією регіонів.робив все, щоб перетворити українців на бидло.
перечитай пост.про Бандеру ідея гарна. він би порядок навів(через "А" доречі. співчуваю про 60 б в дипломі з історії.
вже давно на майдані нема питання євросоюзу чи асоціації. зараз єдине бажання - скинути президента
Та забей он через 4 года будет опять там стоять.Извините, вам запрещён просмотр содержимого спойлеров.На мыльцо приехало xD
Собственно ради этого "вас и нанимали"2004 год ничему не научил
Шановні Українці!Слава Україні! Я
У брат на курсе всем по 100 грн обещали))) все как лохи поперлись, после первого дня сказали что оплата будет за 3 дня. Получили деньги или нет, не знаю. Но я 99% что кроме бутербродов, чая и отмороженных мозгов они ничего не получат:-) а кое кто еще поломанные ноги и руки
саме гірше в цій всій ситуації, що таке врження, що яника зливають свої.http://www.unian.ua/news/608514-z-fraktsiji-pr-viyshov-sche-odin-nardep-david-jvaniya.html - і ПР заявляє, що готується ще 30+ антагів.а це саме те, про що говорив Арсєній з пів року тому в непублічних розмовах.
мене не наймали. весь мій вконтакт+ФБ френд-ліст не наймали, а з нього завтра буде на майдані приблизно 100-150 чоловік в т.ч. сучасні письменики етц.
п.с. Тобі я все сказав. Будь і далі овочем-біомасою.
Предлагаю выдать viktor78 шапку шута бесплатно) За форумные заслуги)