Головне меню

что происходит в киве\украине

Автор viktor78, 29.11.2013, 16:25

Попередня тема - Наступна тема

eoLies

Цитата: Nightingale від 01.12.2013, 03:06
вже давно на майдані нема питання євросоюзу чи асоціації. зараз єдине бажання - скинути президента, який за своє правління зробив тільки 2 речі:
приватизував пів країни партією регіонів.
робив все, щоб перетворити українців на бидло.
И кого вы после него собираетесь садить на Трон?
Резурекните бЭндеру?

Sex\Punish

Nightingale

перечитай пост.

про Бандеру ідея гарна. він би порядок навів(

через "А" доречі. співчуваю про 60 б в дипломі з історії.

A1pine

Вот народ дает :) за 90 гр  и президента снять  %)

eoLies

Цитата: Nightingale від 01.12.2013, 03:11
перечитай пост.

про Бандеру ідея гарна. він би порядок навів(

через "А" доречі. співчуваю про 60 б в дипломі з історії.

Ответь на банально простой вопрос.
Чего добиваетесь? и что дальше?

Я б тебе сказал про Степку, да боюсь что ты не пробивной и начнешь опять лепить балду про национализм и украинское достояние.
Sex\Punish

Fukka

Цитата: Nightingale від 01.12.2013, 03:06
вже давно на майдані нема питання євросоюзу чи асоціації. зараз єдине бажання - скинути президента

Собственно ради этого "вас и нанимали"
2004 год ничему не научил

eoLies

Та забей он через 4 года будет опять там стоять.

[spoiler]Шановні Українці!

Слава Україні!

Я не оратор, і взагалі погано вмію складати слова в речення, тим паче прохати, бо незламний дух Українця живе в скаліченому тілі раба. Але мушу просити, не собі а браттям своїм міцнішим і духом і тілом, браттям і сестрам які вже 4 дні стоять на Майдані заради нашої національної мети. І щоб там не казали СМІ, на Євромайдані ніхто нікому не платить. А отже ще трохи і згасне наша надія...

Якщо вам не байдуже – Допоможіть!

Хто схоче допомогти – той завжди знайде можливість (вийти до мітингуючих і принести гарячого чаю чи чогось перекусити).

А якщо ж ви можливості такої не маєте (так як і я ) – то копійкою допоможіть. Вона не завадить!

І ось реквізити для переказів будь-яких сум.

На карту ПриватБанку                                                                          Webmoney

На ім'я Павленко Ю.М.                                                                      Гривневий гаманець:

Номер карти 4149437706453337                                                         U306785841378

Призначення будь-яке (напевне, ніколи таким не займався)

Звітність про потрачені кошти готовий вислати при будь якій потребі

Політичні партії прохання не турбувати своєю «опікою»[/spoiler]

На мыльцо приехало xD
Sex\Punish

Fukka

Цитата: eoLies від 01.12.2013, 03:30
Та забей он через 4 года будет опять там стоять.

[spoiler]Шановні Українці!

Слава Україні!

Я не оратор, і взагалі погано вмію складати слова в речення, тим паче прохати, бо незламний дух Українця живе в скаліченому тілі раба. Але мушу просити, не собі а браттям своїм міцнішим і духом і тілом, браттям і сестрам які вже 4 дні стоять на Майдані заради нашої національної мети. І щоб там не казали СМІ, на Євромайдані ніхто нікому не платить. А отже ще трохи і згасне наша надія...

Якщо вам не байдуже – Допоможіть!

Хто схоче допомогти – той завжди знайде можливість (вийти до мітингуючих і принести гарячого чаю чи чогось перекусити).

А якщо ж ви можливості такої не маєте (так як і я ) – то копійкою допоможіть. Вона не завадить!

І ось реквізити для переказів будь-яких сум.

На карту ПриватБанку                                                                          Webmoney

На ім'я Павленко Ю.М.                                                                      Гривневий гаманець:

Номер карти 4149437706453337                                                         U306785841378

Призначення будь-яке (напевне, ніколи таким не займався)

Звітність про потрачені кошти готовий вислати при будь якій потребі

Політичні партії прохання не турбувати своєю «опікою»[/spoiler]

На мыльцо приехало xD

У брат на курсе всем по 100 грн обещали))) все как лохи поперлись, после первого дня сказали что оплата будет за 3 дня. Получили деньги или нет, не знаю. Но я 99% что кроме бутербродов, чая и отмороженных мозгов они ничего не получат:-) а кое кто еще поломанные ноги и руки

Nightingale

Цитата: Fukka від 01.12.2013, 03:28
Собственно ради этого "вас и нанимали"
2004 год ничему не научил
мене не наймали. весь мій вконтакт+ФБ френд-ліст не наймали, а з нього завтра буде на майдані приблизно 100-150 чоловік в т.ч. сучасні письменики етц.

добиватись зміни влади. власне з креветки мороженої буде кращий президент ніж Вінком прибитий.

ЦитатаШановні Українці!

Слава Україні!

Я
фейк. гроші збирають ТІЛЬКИ на майдані громадські активісти. В інтернеті збір грошей не проводиться.

Цитата: Fukka від 01.12.2013, 03:35
У брат на курсе всем по 100 грн обещали))) все как лохи поперлись, после первого дня сказали что оплата будет за 3 дня. Получили деньги или нет, не знаю. Но я 99% что кроме бутербродов, чая и отмороженных мозгов они ничего не получат:-) а кое кто еще поломанные ноги и руки
можливо в перші дні. або не на тому майдані :D

Nightingale

саме гірше в цій всій ситуації, що таке врження, що яника зливають свої.
http://www.unian.ua/news/608514-z-fraktsiji-pr-viyshov-sche-odin-nardep-david-jvaniya.html - і ПР заявляє, що готується ще 30+ антагів.

а це саме те, про що говорив Арсєній з пів року тому в непублічних розмовах.

Fukka

Цитата: Nightingale від 01.12.2013, 03:47
саме гірше в цій всій ситуації, що таке врження, що яника зливають свої.
http://www.unian.ua/news/608514-z-fraktsiji-pr-viyshov-sche-odin-nardep-david-jvaniya.html - і ПР заявляє, що готується ще 30+ антагів.

а це саме те, про що говорив Арсєній з пів року тому в непублічних розмовах.
крысы бегут с тонущего корабля :-)

Цитата: Nightingale від 01.12.2013, 03:42
мене не наймали. весь мій вконтакт+ФБ френд-ліст не наймали, а з нього завтра буде на майдані приблизно 100-150 чоловік в т.ч. сучасні письменики етц.

ну ничего завтра постоите, настанут будни и вас попустит :-)
или после работы/учебы сразу на майдан ?

Nightingale

Цитата: Fukka від 01.12.2013, 03:53

я на майдані буду кожного дня з понеділка. інші - це їх справа

SunRise

Если честно,я посмотрел реально сколько стоит людей во Львове сейчас(LIVE),я в шоке.Реально стает страшно после 30.11,что же дальше будет?

Скорей всего может произойти вторая "Оранжевая революция" (ИМХО),но я думаю Янык это присечет очень быстро

SeaMan

Пожалел, что полистал эту темку. Узнал, как много недалеких овощей играет на бсе и это не может не расстраивать :( Всем, кто немного ориентируется в делах насущных и отрывает свою *опу от стула, - пятюня  :good:
(c) MoR9k

Atreides

В Киеве все нормально, самое лучшее, что могут люди сделать для своего "руководства" это забить на работы и на налоги... Революция действенный метод, но я не вижу ничего хорошего в ней...  Страйк лучший метод!

webdaemon

Цитата: Nightingale від 01.12.2013, 01:59
п.с. Тобі я все сказав. Будь і далі овочем-біомасою.
биомасса как раз-таки на майдане)
What else should I be,
All apologies
What else could I say,
Everyone is gay
Цитата: Plague від 18.10.2013, 01:30
Предлагаю выдать viktor78 шапку шута бесплатно) За форумные заслуги)