Головне меню

что происходит в киве\украине

Автор viktor78, 29.11.2013, 16:25

Попередня тема - Наступна тема

Alexsus

Цитата: DeL Esprit від 29.11.2013, 17:16
даааа. надо стремиться в Рашу. где чурки гнут всех, где люди не знают что в мире происходит, потому что зомбоящик показывает только то что нужно показывать.

ты с даунбаса?

Тебе это по ящику рассказали или на ютубе посмотрел?

Yoshi

Цитата: Alexsus від 29.11.2013, 17:18

Извините, но нельзя изменить карму в течении 24 часов.  :'(
Цитата: Taliomir від 17.03.2008, 20:37
Лично меня ето заботит так, как не раз из-за рестартов срывались Поистене Великие Планы.

DeL Esprit

Цитата: Alexsus від 29.11.2013, 17:18
поумней уже. пора бы.
«Когда подниму я меч мой сверкающий и рука моя примет суд. То отмщу врагам моим и ненавидевшим меня воздам. Господи, усади меня по правую руку, возведи в сан твоих святых».
--
I`am Quaker.
--

viktor78

Цитата: Onkel Ficker від 29.11.2013, 16:49
Так то виза нужна, а то просто так можно ж будет!

А по сути - дураки потому что. Почему - объяснять не буду.

П.С. Живу и работаю в Европе уже 11 лет.
просто так нельзя.
для идиотов  расскажу .  даже если страны состоит в Ес, это не значит ,что она состоит  в Шенгене. Пример тому - Румыния.

viktor78

Цитата: DeL Esprit від 29.11.2013, 17:16
даааа. надо стремиться в Рашу. где чурки гнут всех, где люди не знают что в мире происходит, потому что зомбоящик показывает только то что нужно показывать.

ты с даунбаса?
каждый видит свое)
пс. да я и в рашу не хочу. а в ес- захочу, еуда жить.ничего не мешает. а то что украина это жопа полная и тут живут идиоты это факт. и я не хочу что бы эти идиоты ринулись всем скопом в европу и там засрали все. туда уже ринулись азиаты,арабы,африканцы

лично я не в путлеровской рашке парашке, не в гейарабоевропе жить не хочу

Sugar

фу на вас, везде есть и нормальные, хорошие люди, и жопашники
как то предвзято вы о всех судите
и те такие, а те еще хуже, на себя посмотрите сначала
Я дивлюся на світ через особливу призму.
Призму - поху.зму.

Alexsus

Цитата: DeL Esprit від 29.11.2013, 17:35
поумней уже. пора бы.

Расскажи мне, квакер, что, по-твоему, быть умным? Нести флуд на форуме, как это делаешь ты? Уклонятся от ответа? Или делать себе подпись вроде "фраги не пахнут"?
Я пробыл в Москве месяц и мне хватило этого, чтобы понять, что уровень жизни там лучше, чем у нас. Гнут чурки, говоришь? Да, я тоже видел, на ютубе показывали. Так вот, если там чурки гнут каких-то бизнесменов, то у нас таких бизнесменов гнут свои же. С другими слоями населения они едва пересекаются. Но ты же по телеку\ютубу видел. Ты - старик, отставший как от игры, так и от адекватного мнения.

SunRise

Очередная тема Уити ниочем.
Мне в целом похер,ибо от НАС(народа) ничего не зависит..Главное что б мои дети и родители жили счастливо и здраво.

Hellslayer

Цитата: SunRise від 29.11.2013, 17:59
Очередная тема Уити ниочем
Сам ты ниочем. Адекватная тема для обсуждения политической ситуации в Украине.

По сабжу, на данный момент я против любых евроинтеграционных  процессов для Украины по личным причинам. По моему мнению в краткосрочной перспективе это повлечёт проблемы в экономике, потребуется время на адаптацию к европейской бизнес среде с её сильными конкурентами. В то же время я за то что бы этот вопрос поднялся позже, через несколько лет.

Ну и конечно же не могу не высказаться относительно позиции России в этом всём. ОЧЕНЬ раздражает "высмеивающая позиция" их СМИ, попытки запугивания санкциями и т.д. Ведут себя очень некрасиво имхо, никаким уважением к дружественной стране там и не пахнет.

Alexsus

Да, Жириновский тот ещё тролль.

DeL Esprit

Цитата: Alexsus від 29.11.2013, 17:49
Расскажи мне, квакер, что, по-твоему, быть умным? Нести флуд на форуме, как это делаешь ты? Уклонятся от ответа? Или делать себе подпись вроде "фраги не пахнут"?
ты на себя смотрел, алексус? посчитаем у кого больше флуда?
или есть кому дело до твоей подписи?

Я пробыл в Москве месяц и мне хватило этого, чтобы понять, что уровень жизни там лучше, чем у нас. Гнут чурки, говоришь? Да, я тоже видел, на ютубе показывали. Так вот, если там чурки гнут каких-то бизнесменов, то у нас таких бизнесменов гнут свои же. С другими слоями населения они едва пересекаются.
а ты загляни не только в Москву.

Ты - старик, отставший как от игры, так и от адекватного мнения.
адекватное мнение от Алексуса? ГДЕ? где он ноет что сервер кривой, онлайн рисованный, и где-то атм на своих серваках было лучше?
«Когда подниму я меч мой сверкающий и рука моя примет суд. То отмщу врагам моим и ненавидевшим меня воздам. Господи, усади меня по правую руку, возведи в сан твоих святых».
--
I`am Quaker.
--

SunRise

Для размышления
Я думаю тут все верно описано

МИТНИЙ СОЮЗ

[spoiler]Плюси:

1. ВІДНОВЛЕННЯ КООПЕРАЦІЇ. Виробничі ланцюжки часів СРСР в промисловості будуть частково відновлені, що дасть зростання в ряді галузей, особливо в машино-, авіа-і суднобудуванні, а значить - робочі місця та стабільні заробітки українцям, зайнятим у цих сферах.

2. НАФТА І ГАЗ ДЕШЕВШЕ. Москва дуже хоче бачити Україну у своєму союзі, вона теоретично могла б піти на поступки у вигляді нового газового контракту і зняття експортних мит на нафту для нас, на чому не одноразово наголошував президент РФ.

3. ВІДКРИТТЯ РИНКУ МС. Формально він і зараз відкритий, але діє цілий ряд обмежень на наш експорт (зокрема по трубах або цукру). У рамках МС такі обмеження будуть неможливі.

4. РІСТ ЕКОНОМІКИ. Якщо «плюси» № 1-3 будуть реалізовані, то це дасть ріст певних сфер виробництва, що зменшить безробіття, збільшить доходи населення і бюджету.

5. РОСІЙСЬКІ КРЕДИТИ. Москва готова надати кредити, які замінять допомогу від МВФ

Мінуси:

1. ІМПОРТ ДОРОЖЧЕ. Основний сенс ТС - змусити своїх громадян купувати товари країн союзу замість решти імпорту. Високі мита на імпорт з інших країн зроблять його дорожче, а тому простому українцеві стануть менш доступні європейські товари і будуть активно просуватися білоруські і російські.

2. ПАДІННЯ ЯКОСТІ ТОВАРІВ. Через закриття кордонів і створення привілеїв для своїх виробників у останніх пропадає стимул для поліпшення своєї продукції. В результаті українці купуватимуть менш якісні товари.

3. НЕПРОЗОРІ ПРАВИЛА. На відміну від асоціації з ЄС, де «правила гри» (хоча і дуже жорсткі) прописані спочатку, в МС можна нарватися на обмеження, не прописані ніякими правилами. Заборони від головсанлікаря Геннадія Онищенка стосуються не тільки українських товарів, а й білоруських (незважаючи на їх входження в МС), причому обумовлені вони, як правило, політичними, а не економічними причинами.

4. АТАКА РОСІЙСЬКОГО БІЗНЕСУ. Незважаючи на формальне рівність членів МС, російський бізнес знаходиться в привілейованому становищі: Кремль відстоює його інтереси, просуваючи на «союзні» ринки, одночасно вживаючи заходів щодо недопущення на російський ринок бізнесу з країн-союзниць. Свідоцтва тому - неодноразові заяви Лукашенка і Назарбаєва.

5. ОБМЕЖЕННЯ СУВЕРНІТЕТУ. Митна політика в разі входження в МС передається в руки наднаціонального органу, і далеко не завжди в рамках цього органу України зможе відстояти свої інтереси.[/spoiler]

АСОЦІАЦІЯ З ЄС

[spoiler]Плюси:

1. ТОВАРИ З ЄС ДЕШЕВШЕ. З більшості товарів європейського виробництва мита будуть зняті, що удешевить їх на 10-15%. Це стосується в основному тих товарів, які сьогодні є у нас на прилавках. Варто також очікувати збільшення молочки і м'ясної продукції з країн Східної Європи.

2. ЄВРОПРОМИСЛОВІСТЬ В УКРАЇНІ. Мабуть, для економіки це головний плюс ЗВТ з ЄС, але проявиться він лише років через п'ять, коли західні компанії пристосуються до умов роботи в Україні (або наші правила пристосують до них) і почнуть переносити своє виробництво в нашу країну з-за більш дешевої, але при цьому кваліфікованої робочої сили. Люди отримають робочі місця, організацію роботи європейського рівня, білі зарплати.

3. ВІДКРИТТЯ ДЛЯ НАС РИНКУ ЄС. У найбільшому виграші опиняться українські компанії, що поставляють до Європи сировину і напівфабрикати: вони і так затребувані на цьому ринку, а при скасуванні мит збільшать виробництво і прибутку. Виробникам готової продукції складніше буде знайти своє місце на євроринку через сильну конкуренцію. Також в угоді про ЗВТ існує багато вилучень, які обмежують можливість потрапляння української продукції на ринки ЄС.

4. ВИГІДНІ КРЕДИТИ . Міжнародні фінансові структури , як правило , більш лояльні до країн, чия економіка взаємопов'язана з економікою США чи ЄС. Тому ймовірність отримання кредитів від МВФ , Світового банку та ЄБРР значно зростає , а це найвигідніші на сьогодні умови кредитування в світі.

5. ЄВРОПЕРСПЕКТИВА. Мова поки йде не про вступ до ЄС - воно залишиться віддаленою перспективою . Але маючи вже підписану угоду , нам буде легше досягти ще більших преференцій в отриманні віз до ЄС , розширення зони вільної торгівлі - зокрема свободу для ринку послуг і переміщення робочої сили ( українці можуть отримати офіційне право законно працювати в Європі). Якщо наші компанії зможуть надавати послуги на євроринку (зокрема транспортні або IT) , а наші громадяни - вільно трудитися в ЄС , це сприятливо позначиться на українській економіці.

Мінуси:

1 . ЗНИЖЕННЯ ВИРОБНИЦТВА. Посилення конкуренції та санітарні або екологічні стандарти ЄС можуть призвести до того , що в перші два роки закриється чимало українських виробників (особливо в легкій і харчовій промисловості) . Це загрожує погіршенням соціальної ситуації і недоотриманням доходів бюджету.

2 . ЗАГРОЗА ГРИВНІ. Зменшення експорту до країн МС (який може, принаймні , тимчасово закрити свої кордони) і збільшення імпорту з ЄС погіршить зовнішньоторговельний баланс . Це загрожує привести до падіння курсу гривні. Врятувати ситуацію можуть інвестиції з Європи або значне розширення експорту нашого металу , іншої сировини і промтоварів до Європи.

3 . ЗРОСТАННЯ ЦІН. Відкриття ринку ЄС може призвести до подорожчання того , що всередині України дешевше , ніж за кордоном , оскільки експортувати буде набагато вигідніше , ніж продавати на місці. Зокрема це стосується цін на електроенергію і газ українського видобутку.

4 . БЕЗРОБІТТЯ. Падіння виробництва (див. «мінуси » № 1-2) загрожує зростанням безробіття. В українців з'явиться можливість працювати в Європі.

5. УЗГОДЖЕННЯ ПИТАНЬ. Угода про асоціацію та ЗВТ передбачає, що ЄС сам вирішує, які статті угоди набувають чинності відразу, а які - після ратифікації. Буде створена спільна комісія, яка регулюватиме питання торгівлі України з ЄС.[/spoiler]

eoLies

Уже представляю как после вступления в Союз я рано утром просыпаюсь выходя на улицу с собакой, взяв с собой мусор который надо будет раскидать по разным бакам, после чего положу собачье дерьмо в кулечек и то же выкину в нужный для этого резервуар!
И после завтрака поеду на хорошем и удобном общ транспорте (СИДЯ!) на работу, не забыв перед этим заскочить в отделение что бы задекларировать доходы.

пс

пофигистично отношусь к двум вариантам.
просто очень сильно удивляют людишки многие из которых уже далеко не глупые студенты, которые просто уверены в гениальном успехе их выбора.
Sex\Punish

SunRise

Цитата: eoLies від 29.11.2013, 19:08
Уже представляю как после вступления в Союз я рано утром просыпаюсь выходя на улицу с собакой, взяв с собой мусор который надо будет раскидать по разным бакам, после чего положу собачье дерьмо в кулечек и то же выкину в нужный для этого резервуар!
И после завтрака поеду на хорошем и удобном общ транспорте (СИДЯ!) на работу, не забыв перед этим заскочить в отделение что бы задекларировать доходы.

пс

пофигистично отношусь к двум вариантам.
просто очень сильно удивляют людишки многие из которых уже далеко не глупые студенты, которые просто уверены в гениальном успехе их выбора.
Увижу лично - пожму руку!

Alexsus

Цитата: eoLies від 29.11.2013, 19:08

Удивляют такие, как найтингейл и квакер, которые что-то выбрали, но ничерта для этого выбора не сделали. А нет, первый на майдане стоит.