В нас є можливість перевіряти клієнти на різних системах, тому я попробую покопати в цьому напрямку, але не обіцяю.
На даний момент ми використовуємо чистий клієнт від євро офа з деякими модифікаціями скріптів і локалізації - це не те, що може давати збій на системах типу він8, мак і т.д. (на відміну від наших попередніх клієнтів)
Але боюсь, якщо клієнт і вдасться запустити, то система захисту може не працювати на маку
Це треба тестити і уточнювати в наших програмістів, бо мені, як клієнт деву, система захисту буде подаватись вже в запакованому вигляді.
Захист євроофа програмісти данних емуляторів вже давно обійшли, тому за часів ХФ маководи без проблем літали на офіційному сервері
Вся проблема там в тому що треба було замінити кілька файлів, таким чином вимкнувши ГГ)))
Чисто теоритично за таке мусили б летіти бани, але за весь час серфування інтернетом на цю тему не знайшов жодної особи яка б користувалась таким методом і була в бан списках. Особисто я не зловив жодного
Набагато більшу проблему роблять деякі персональні сервери, на яких ГМи використовують свої особисті коди захисту, і спеціально вимикають ГГ. В цьому випадку це гра в рулетку, часом канає, а часом ловиш кріти при будь якому русі на такі сервери.
Буду дуже вдячний якщо якась інформація буде відома з цього приводу!
Також дякую за розгляд справи впринципі